Metodat e pageses

Metodat e pagesës të ofruara nga ne janë disa në mënyrë që t’ju plotësojmëtë gjitha kushtet:

1.Paguaj cash në dorëzim

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

2.Me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodheni. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen dy llogari bankare, njëra për jashtë Shqipërisë dhe tjetra për brenda Shqipërisë. Të dyja llogaritë janë nga Raiffeisen Bank dhe BKT dhe janë të regjistruara në emër të Nettrade Albania. Kështu ç'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

 

Raiffeisen

Iban Lek: AL26 2021 1075 0000 0000 3037 5249

Iban Dollar: AL93 2021 1075 0000 0000 5037 5249

Iban Euro: AL11 2021 1075 0000 0000 4037 5249

BKT

Iban Lek: 411723283CLPRCLALLAX

Nr Lek: 41172328

Iban Dollar: 411723283CLPRCFUSDFJ

Nr Dollar: 411723283

3.Paypal

Paypal është mënyra e tretë që ofrojmë. Kjo është mënyra që zgjedhin miliona blerës online në të gjithë botën. Ne nuk mund të tërheqim lekët që ju depozitoni për blerjen tuaj nëse nuk kemi përmbushur të gjitha detyrimet për të cilat ju paguani. Nëpërmjet numrit të llogarisë.