Tani mundeni te blini Produkte tek ne duke paguar me keste te Uleta ne muaj

Kemi dy partnere qe ju mundesojne kosto mujore

  • Dokumentat qe kerkohen:
  • Karte Identiteti
  • Libreze Dritash
  • Vertetim page 6 muaj
  • Linku zyrtar: unionbank.al
  • Dokumentat qe kerkohen:
  • Karte Identiteti
  • Vertetim page 3 muaj
  • Linku zyrtar: iutecredit.al

Keto jane hapat qe duhet te ndiqni per te blere me keste:

1Zgjidhni produktin qe ka butonin bli me keste, zgjidhe periudhen dhe shtyp butonin "Procedo".

2Zgjidhni menyren e pageses me keste pergjate porositjes dhe ploteso te dhenat e detyrueshme.

3Dorezo prane zyrave tona ose tek sektori i finances dokumentat perkatese.

4Firmos kontraten mbas autorizimit dhe merr produktin.