Transporti

Transport i shpejt dhe i sigurt brenda 48 orëve në rethe me kosto 250 leke, përvec Durrësit ku kosto e transportit është 150 lekë. Ndërsa në Tiranë brenda 24 orëve, ky shërbim ofrohet falas.  

Gjithashtu dërgesa në Kosovë brenda 72 orëve me kosto 5 euro.

Me Aladini Ekspres ne ofrojmë shërbimin më të shpejtë për disa produkte. Porosia ju vjen brenda 3 orëve në Tiranë kundrejtë një pagese transporti 200 lekë.